6.4.2016

Intoa täynnä - ulkokausi alkakoon!

Nyt on hevoset ja kuskit innoissaan, kun kenttä on vihdoin sulanut ja kuivunut ratsastus kuntoon :)
Tulevasta säästä ei tosin tiedä mutta nyt tilanne näyttää hyvältä. Torstaina olisi tarkoitus mennä valmennukseen ottaa ensimmäiset hypyt kentällä!


Sunnuntai-iltana menin tallille kuuden jälkeen. Takana oli ollut pitkä työpäivä ja tallille päästyäni jäin autoon kattoon puhelinta. Aurinko lämmitti mukavasti ja siihen kuitenkin nukahdin tunniksi :D
Päädyin juoksuttaan Toukon liinassa. Voi että sitä riemun määrää kun se pääsi juokseen! Tasajalka loikkia sinne tänne ja niin ylös kuin suinkin pääsi.
Seuraavana päivänä ehdin jo aamulla ratsastaan. Alkuun tein käynnissä ja ravissa väistöjä ja avoja. Myös siirtymisiä joiden avulla saan sen paremmin odottamaan ja kuuliaiseksi.
Alkuun Touko oli aika hyvä ja rento, sain liikkeeseen jo vähän tahdikkuutta. Kunnes laukattiin. Työstin laukkaa ympyrällä, siirsin etuosaa sisään ja tein kaarteita.Tästä Touko innostui ja en saanut sitä enään kuuntelemaan mun istuntaa enkä pidätteitä. Se myös vähän väsähti joka tekee siitä hankalamman.
En pidä sitä kuitenkaan niin vakavana - luonnollista että hevoset innostuu kun pääsee pitkästä aikaa laukkaamaan ulkona :) Eihän se mitään jos ollaan vähän villinä tässä muutama viikko.. ;P
Niin kivaa myös että ehdin ratsastaa nyt aamuisin kunnolla, ilman että tarvitsee kiirehtiä maneesille.

       

Pepe ja Kaisa KM Dressagelta <3 ;D


Hahaa mun uus kypärä saapui vihdoin. Ei ainakaan aurinko häikäse :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti