17.1.2017

Meidän viikko-ohjelma ja videoita

Viikko 9.-15.1.2017:
ma: ratsastus maneesilla, koulua
ti: maastossa
ke: maastossa, pellolla
to: maneesilla, väistöjä avot, sulut ja vastalaukkaa.
pe: vapaa (kauheen tuulen takia)
la: vapaa, vaan tarhaus
su: kentällä, ravia ja laukkaa ympyrällä.

Tältä näytti meidän viikko. Ratsastusta täytyy miettiä pitkälti myös ihan kelien mukaan. Vapaapäiviä Toukolle kertyy viikottain joita ei tarvisi aina olla. Mutta näillä mennään eikä valiteta!


Joku tais olla vähän villi sunnuntaina..:D
Sunnuntaina illasta lähdettiin Hämeenlinnaan ja tulin sieltä kotiin myöhään eilen :) Vähän kaupunkilomailua! Muutenkin oli kyllä tosi kiva viikonloppu<3 Sai vähän rentoutua ja viettää lauantain käymättä heppailemassa. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää :)  Ostin muuten kunnon polarmate winter lumikengät puuilosta, nyt ei pitäis palella varpaita. 39e hinta, tuntuu kyllä lämpösille ja on myös vedenpitävät, iso plussa noita tallihommia tehdessä. Sieltä myös hankin edullisimmat lisäravinteet ja tarvikkeet hevoselle.


Tänään Toukon kanssa on tarkotus mennä alkuun maastoon ja sitten vielä kunnolla kentällä. Huomenna aamulla maneesille ja siellä mahdollisesti muutamia hyppyjä.
To ja pe koitan mennä kotikentällä, la ja su olis sitten Elmon valmennukset.

Tähän lisään myös maanantailta ja torstailta lyhyet videot menosta. Alemmassa koitettiin saada raviin viivettä ja joustoa, enemmän aikaa takajaloilla. Ystävä antoi vähän vinkkejä omaan istuntaan. Lantiolla pitäisi hallita paremmin ravia ja mun koko keskivartaloa. Videolla oma istunta on kyllä epätasaista. Kantapää huitelee väärässä paikassa väistössä (väistätin takaosaa hieman ulos). Noh, harjoitus tekee mestarin vai miten se oli :D Tosiaan sunnuntaina on kouluvalmennus ja siitä koitan varailla viikottaisen koulutunnin helmikuuta kohden.


Äiti ja Touko

Kesä 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti