28.2.2017

Satularakkaus


Pääsin istumaan uusiin cwd penkkeihin perjantaina satulansovituksen merkeissä. Mademoissellessa oli liikkumatilaa, sekä istuinosa suunniteltu etenkin naisen vartalolle. 2Gs satula oli myös mukava kokonaisuus. Nämä mallit ovat hiilikuitu runkoisia, kevyempiä sekä joustavia satuloita. Ulkonäöltään myös ihan mun makuun! Mademoisselle on kauniilla yksityiskohdilla kirjailtu. Taidan rakastaa satuloita😊
Itselläni on classic mallin satula puurungolla, joka lähetetään muokkaukseen Ranskaan. Sekin oikein kiva satula.



Viime viikonlopun ratatreeni jäi välistä huonon, lähestulkoon vaarallisen ajokelin takia. Toivotaan että ensi viikolla sää suosii ja uskallan lähteä matkaan.
Lunta on tullut aika runsaasti. Kenttä tuntuu taas ihan lupaavalta sileätyöskentelyyn😄
Yhtenä päivänä lähdettiin maastoon rohkeasti ilman satulaa. Maastakäsin Toukon kanssa maastoilusta ei tahdo tulla mitään, varsinkaan näin talvisin kun on paljon energiaa. Luottavaisin mielin lähden uudestaan hankeen tarpomaan ilman penkkiä, sillä yhtään ei temppuiltu😊❤️


Touko rakastaa magic brushilla rapsuttelua :D


Testiin otin Chia de Gracialta kehuttua sarviapilansiementä, katsotaan huomataanko me millaista vaikutusta tuotteesta😊 Nyt keväällä ajattelin ottaa valkuaislisäksi greenlinea. Alfa rehu kun ei oikeen hepalle isoissa määrin maistu.

Huomenna meillä on oikea kehonhuoltopäivä! Pääsen hierojalle ja Touko (joutuu) kiropraktikolle :)



Himoksessa



Kavalettityöskentely kahdeksikolla ei ollut mikään helpoin tehtävä. Kaarteissa loivaa väistöä, taivutusta ja suorisusta. Johtuukohan rutiinin puutteesta tai huonosta päivästä.. Näin simppelistä asiasta kun on kyse. Yleensä ratsastus paranee loppua kohti, silloin ei löytynyt balanssia tekemälläkään. Meillä oli myös pitkä jono ravipuomeja lyhyillä väleillä, joille tasapainon löytäminen tuotti myös haasetetta. 
Harmi että talvisin perustyöskentelyyn tulee taukoa ja "haastetta", kun niitä pääsee vaan kerran viikossa tai kahdessa tekemään. Jospa taas kesällä sujuu ja päästään oppimaan uusia temppuja :) 
Tosin tuntuu lähes joka kerralla Toukon kanssa oppii jotain uutta kun menee sen mukavuusalueen yli.
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti