14.1.2016

Ajatuksia

Kohta on taas aika kun täytyy päivitellä omat sekä hevosen kilpailuluvat ja maksut kuntoon. Tykkään hoitaa ne nykyään hyvissä ajoin, ettei tarvitse viimetipassa jännittää ennen kilpailuja että onko kaikki luvat ja muut kunnossa. 
Oon tutustunut jo tuleviin kisoihin Kipasta, varsinainen suunnitelman teko on vähän lähempänä helmikuussa. Täältä hangen ja kylmyyden keskeltä kilpailut tuntuu kaukaisemmalta kun ne ehkä onkaan. Kuukaudet menee niin nopeesti ja kohta huomataan kuinka olis jo aika olla hyvässä kunnossa. Tää kuukausi on mennyt Toukon kanssa aikalailla kävellessä ja humputellessa kelien takia. Suunnittelin Toukon liikunnan kelien mukaan, joka onkin jäänyt vähäiseksi kovista pakkasista johtuen. 
Eilen kun ajettiin maneesille lumimyrskyssä kolmeen takkiin pukeutuneena ajattelin että mitäköhän tästäkin taas tulee. Touko oli kävellyt suunnilleen viimeisen viikon ja oma kuntokin oli heikohko aikaisesta työaamusta. 
Alkuverkassa se ei tahtonut keskittyä vaan käytti energiaansa kaikkeen muuhun. Laukkojen jälkeen saatiin menoon rentous ja oli mukava työstää pitkästä aikaa. Laukassakin oli enemmän poweria kun viimeksi, sekä Toukon työmotivaatio oli hyvä :) Varpaat ja sormet jäässä lastasin hepan traikkuun ja lähettiin kotiin hyvillä fiiliksillä. Tästä se taas lähtee, kummallekkaan pieni "tauko" ei tehnyt sellaista takapakkia kun ehkä kuvittelin.  Nyt vaan kelien salliessa hyppään satulaan ja tehdään miten jaksetaan.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti