JULIA

 Julia Emma Karoliina Hyvätti

 synt. 23.11.1996
 pituus 173cm

Moi! Olen Julia, 22-vuotias hevosharrastaja kotoisin Keski-Suomesta, nykyisin asun Kanta-Hämeessä.
Minulla on hevonen Touko, josta voit lukea tarkemmin sen omalta esittelysivulta.
Lajini on esteratsastus, kisaamme tällähetkellä tasolla 100-110cm. Ratsastuksen lisäksi pyrin pitämään kuntoni hyvänä, käyn salilla ja lenkkeilen.Hevoshistoria
Hevosen selässä istuin ensimmäisen kerran kolmevuotiaana.
Ratsastusksen aloitin vuonna -03 ja sille tielle on jääty. Kaikki alkoi ratsastuskoulusta, kävin siellä alkeiskurssilta ensimmäisille itsenäisille ratsastuksille.
-05 aloitin Hallissa uudella ratsastustallilla käymään tunneilla. Siellä sain kokemusta erilaisista hevosista sekä ensimmäisen hoitohevosen. Tallilla aloin käymään useamman kerran viikossa tekemässä tallitöitä ja hoitamassa hevosia.
Ensimmäisen hevoseni Antin sain -06. Sen kanssa pääsin sisälle ratsastuksen saloihin, ja muutenkin kehityin paljon eteenpäin. Kävimme kotitallimme lisäksi Jämsässä yhden kouluratsastajan tunneilla, jotka olivat merkittäviä oppimiselle. Oman ponin kanssa sain kokea myös ensimmäiset kilpailut niin koulussa kuin esteillä seuratasolla.
Vuonna 2011 muutimme ystävän uudelle yksityistallille Suinulaan. Ponin jäätyä pieneksi 2013 kesällä Antti myytiin uuteen kotiin.


Touko tuli meille sitten syyskuussa 2013, sen ollessa kuusivuotias.

//Julia

Siltasaaren Charmant "Antti"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti