12.9.2016

Arjen kiireitä ja minireissu Tallinnaan!

Elokuu meni yhdessä hujauksessa. Nyt ollaan jo reippaasti syyskuun puolella ja en ole muistanut tännekkään päivitellä kuulumisia hetkeen.
Tosiaan Touko voi hyvin. Päivä päivältä se tuntuu entistä paremmalta ratsastaa. Otettiin elokuu rennosti, ilman edes kunnon valmennuksia... Ollaan saatu hengähtää molemmat, nyt taas energiaa ja motivaatiota riittää.  Viimeiset kilpailut käytiin kangasalla 31.7 hyppäämässä. Ne eivät sujuneet hyvin. Hyppääminen ei tuntunut sillon "tavalliselta". Elokuussa sitten valmentaja Oliver hyppäsi Toukolla, sen jälkeen ollaan menty muutaman kerran kavaletti estejuttuja kotona. Nyt olisi tarkotus mennä esterata treeniin parin viikon päästä :)Syyskuun alussa otettiin pieni irtiotto arkeen ja suunnattiin parhaiden ystävien kesken Viroon!
Oli kyllä älyttömän hauska reissu! Yövyttiin yksi yö hotellissa. Kumpanakin päivänä käveltiin vanhassa kaupungissa,shoppailtiin ja syötiin hyvin :) Näitä lisää!


Arki vapaapäivinä oon viettänyt aikaa myös Hämeenlinnassa poikaystävän luona. Kivaa vaihtelua ja mukava aina palata heppailun ja töiden pariin. Tavallisesti vietetään täällä viikonloput, nyt kuitenkin tekisi mieli mennä tulevana viikonloppuna Helsinkiin :)


<3

 

 

 Jatkossa koitan postailla useammin, joten pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti