22.12.2016

Kaksi yötä

Ihanaa, kohta saa rauhoittua joulun viettoon. Perjantaina saan huokaista pitkän viikon jälkeen, on tullut kyllä mentyä vauhdilla paikasta toiseen. Joulukuun jokaisena viikonloppuna on ollut jotain menoa, aika paljon myös juhlintaa. En oo ottanut tästä joulusta mitään stressiä, musta se on turhaa, pitää vaan nauttia joulun odotuksesta ja antaa joulun tulla :D Lahjat on onneksi hankittu, mitään isoa siivousta en oo ehtinyt tehdä, enkä varmaan ehdi :D

Jouluna meillä on tiedossa rauhallista oleskelua perheen kanssa, syödään hyvin ja ollaan vaan - se on parasta joulua. Saa hengähtää jotta jaksaa taas puurtaa kohti uusia kujeita 2017 ;)
Nyt  toivotan oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!! Nauttikaamme loppuvuodesta ja palataan viimeistään ensi vuoden puolella asiaan!

Heppakuulumisia unohtamatta. Kovin rennosti ollaan otettu koko kuukausi. Ollaan maastoiltu paljon, uuden otsalampun ansiosta myös illan pimeinä tunteina. Riittää kun vähän näkee eteensä hepan korvien välistä ;D Touko onneksi kengitettiin eilen, laitettiin tilsakumit ja neljät hokit. Tajusin että ilman niitä turha koittaa tehdä mitään näillä keleillä. En ymmärrä miten ollaan viime talvi menty vaan muutamilla hokeilla. Kai sitä vanhempana oppii..
Parin viikon päästä viedään Touko kiropraktikolle Tampereelle! Odotan innolla miten hoito vaikuttaa ja mitä kaikkea uutta tietoa saadaan.

Oltiin kimppamaastossa, toinen päivä kun nousin hepan selkään saikun jälkeen :D Ihme kyllä kaikien ratsut käyttäytyi asiallisesti. Lauantaina meillä oli talliporukan pikkujoulut! Ihania ihmisiä ja niin lämminhenkinen tunnelma. Oli jälleen kerran niin hauskaa! (vaikka vähän säädinkin)

 

Kuva itsenäisyyspäivä aamuna otettu. Päästin Toukon juoksenteleen lumiselle laitumelle.
Postauksen kuvat on puhelimella otettu. Meidän vanha canonin järkkäri hajos jo aikaa sitten, on siis pitänyt tyytyä näihin puhelinkuviin toistaiseksi. Aion kyllä ostaa uuden kameran tässä lähiaikoina :)

Poju, Veera ja minä


1 kommentti: