20.11.2016

Elmo Jankarin valmennuksesta ja kuulumisia!

Viime lauantaina oltiin ekaa kertaa Jankarin estevalkassa Seppälässä :)
Odotin kyllä tuntia ja Elmon antamaa oppia innolla! Alkuun esittäydyttiin, kerroin vähän taustaa ja miten meillä on mennyt. Tunnin aikana oli monia erilaisia tehtäviä - Hevonen ja kuski pääsi siis kunnolla töihin ;)  Touko oli aika menossa etenkin laukassa,  muutenkin kiva ratsastaa pakkastauosta huolimatta. Alkuun verkattiin pienillä ravivolteilla ja taivutettiin hevosta. Laukassa oli kaarevalla tiellä kavaletteja sekä pitkällä sivulla puomeja vinottain joita tultiin suoralla linjalla keskeltä. Aika tekniikkatreeniä siis. Elmo antoi vinkin että Toukon kanssa mun kannattaa aina pitkien teiden esteillä käyttää apupuomia, heppa rupee helposti pinkoon pidentyen kohti esteitä, toisin kun kaarevalla se pysyy paremmin mallissa.
Kaiken kaikkiaan sain tunnista paljon irti, erittäin hyvää harjoitusta. Ehdottomasti mennään uudestaan :) Video valmennuksesta

Myös hieman päivitystä omasta voinnista. Tosiaan nyt keskiviikkona jouduin sairaalaan kovan vatsakivun takia. Olin siellä päivystyksessä yön yli ja torstaina kolmen aikaan leikattiin tulehtunut umpilisäke pois. Onneksi syy löydettiin, nyt se ei vaivaa enään ikinä.
Leikkaus meni ihan hyvin ja nyt toivun kotona :)
Tuleva viikko ainakin täytyy ottaa rauhassa ja parannella leikkaushaavaa. Tallilla aion käydä katsomassa Toukoa, vaikken ratsastaan pääse. Onneks sillä on hyvät liikuttajat ja hoitajat<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti