29.3.2016

Kevät ja motivaatio

Terkut kaikille!
Kevät tekee kovasti tuloaan myös täällä meillä pohjoisessa. Kuvat on tosin aiemmin maaliskuussa otettuja ;D Kentän hiekka pilkottaa jo ja pelloilta on sulanut lumi.
Toukon kanssa kävin viimeksi torstaina maneesilla ajatuksella tehdä kunnon "koulu" treeni ennen pääsiäistä.
Alussa heppa tuntu tosi kivalta ja rennolta ja saatiin kivoja ravipätkiä. Laukatessa huomasin ettei se ollut yhtä tehokasta tai energistä, jopa aika laiskaa.. Touko oli yskinyt myös sitä ennen muutaman päivän, joten yhdistin köhimisen tähän. Eli hepalla on lievä kevät flunssa, kuumetta ei kuitenkaan ole ollut :)
Touko on nyt saanut tervehtyä viikonlopun ja ylihuomenna päästään varmaan jo kevyesti takas treeniin!Vaikka harmillisesti kilpailut jäi maaliskuulta väliin, silti multa löytyy suuri motivaatio tähän. Päivittäin tekee mieli ratsastaa ja treenata ja kehittyä. Koitan päästä ensiviikolla kouluvalkkaan että saadaan taas homma kulkeen :) En malta odottaa että kenttä sulaa ja päästään päivittäin työskenteleen kunnolla. Pääsiäisenä taas Aino tuli meidän tallille ja hoiti myös Toukon akupunktio- ja kraniohoidolla. Seuraavalla kerralla hän tulee toukokuussa ja tuo samalla St Hippolyt -merkkistä rehua, johon ajattelin vaihtaa Toukon rehun. Kertokaa ihmeessä jos on kokemusta tästä merkistä :)

Näillä näkymin aloitetaan kisakausi huhtikuun 24 päivä tampereella (samoin kun viimevuonna) :D
Niihamaan on aina kiva mennä, se on lähellä ja tuttu paikka.


Pääsiäisenä seurasin Fei World Cupin finaalia tv:stä, maanantaina sekä tiistaina. Kilpailu oli kyllä todella jännittävä ja tiukoille meni taistelu voitosta! Guerdat ratsasti kyllä hienot kaksi puhdasta rataa ja ansaitsi kyllä koko finaalivoiton upealla Corbinianilla. Myös hienosti ratsasti mun ehdoton lemppari Marcus Ehning Cornadolla :) Huippuratsastusta ja hevosia on kyllä mukava katsella. Myös Irlantilainen All Star 5 hannoveri ori on kyllä juur täydellinen hevonen mun makuun, ai että! :)Ajattelin laittaa näitä kuvia tän postausen yhteyteen. Nää on otettu silloin maaliskuun ensimmäinen päivä :) 
 Kuvaaja Päivi Hasala.

 

Kuvat: Päivi Hasala

2 kommenttia: