14.6.2016

Hyppelyitä

Sunnuntai-iltana meillä oli vuorossa estetunti Toukon kanssa. Pääsin taas harjoittelemaan ratsastuksen saloja. Ei oo helppoo ei..
Mentiin muutamaa 4-5 laukka-askeleen väliä. Touko oli tosi kivan tuntunen! Tehtiin asiat yhdessä. Ja positiivista että se oli rento ja laukassa kiva rytmi. Paljon on kyllä tekemistä enemmän siinä omassa istunnassa. Etenkin tällä kerralla oma kroppa tuntu tosi voimattomalta ja veltolta :D Ennen ratsastusta olisi kyllä hyvä hengähtää ja ehkä syödä vähän jotain. Nyt kiiruhdin suoraan töistä hepan selkään..
Mutta, tottahan se on että "huononakin" hetkenä pitäisi saada hallittua oma kroppa. Ehkä lihaskuntoharjotteet auttaa asiaa :) Kaikesta huolimatta meillä oli hauskaa ja ratsastuksesta tulee vaan niin hyvä fiilis!

Kokosin pätkiä valmennuksesta videolle. Siinä näkyvä mustakeltainen pysty tuotti eniten ongelmia.
Siihen oli vaikeahko lähestyä, mutta kyllä onneks siihen pari onnistumistakin saatiin. Siniselle okserille tuli kivoja hyppyjä, niitä on aina helpompi lähestyä ja Touko hyppää pyöreämmin. Loppuraveissa Touko meni kyllä nätisti, on se vaan niin hieno <3
Tästä taas oppineena on mukava suunnata perjantain koitokseen. 
Eilen käytiin maastossa verryttelemässä ja tänään oltiin Pihalajavuoressa :) Sieltä saadaan aina uutta potkua kentällä menoon, kun isoimmat energiat on purettu.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille. Kuullaan taas!

1 kommentti: