19.6.2016

Summer Challenge

Perjantaina oltiin tosiaan hyppäämässä Tampereella kaksi luokkaa. Ensimmäinen oli metri, jossa olin yli 60 lähtijän loppupäässä :) rata oli mielestäni ihan ok 0-0. Kuitenkaan uusinnan aika ei riittänyt sijoitukseen. Täytyy kyllä kehua kilpailuja, kisat kului ripästi ja muutenkin kaikki toimi. Lähtijämäärä oli molemmisa luokissa tosi suuri ja kisapaikalla oli paljon tohinaa. Se tuo sen oikean fiiliksen ja mulla oli tosi mukavaa kisoissa! Vaikka luokkien välissä oli muutaman tunnin tauko (suomenhevosluokat olivat välissä), Touko sai syödä kopissa ja itselläkin sekin meni mukavasti kisoja seuraillessa.
Radoista sen verran, metrin rata oli ihan suhtellisen helppo, yksi tiukempi käännös uusinnassa 9 esteeltä 10. Linjan ratsastin kuudella laukkalla niinkun suunnittelin.
Ratsastin sarjalle ratsastin ihan todella huonosti ensimmäisen kerran. En ratsastanut ollenkaan sitä kulmaan tai suoristanut ennen sitä, silti se suoritti sen kiltisti! Uusinnassa korjasin tilanteen ja ratsastin sen vasemman pohkeen ympäri. Toisella radalla oli sama juttu sarjan kanssa, se oli kahden askeleen väli, en tukenut sitä tai pyytänyt eteen niin väliin tuli kolme.. :D
110-luokassa olin kuudes lähtijä yli 80. Se oli aikaluokka. Juuri ennen luokan alkua alkoi sade joka jatkui mun suorituksen ajan. Radalle meitä pyydettiin jo aika hyvissä ajoin vaikka vielä oli kaksi suoritusta ennen omaani.. Palloiltiin kentällä ja odotettiin, kunnes saatiin lähtömerkki tervehdin ja lähdettiin ekalle esteelle, josta sitten tulikin puomi heti alas. Koitin saada sen rytmin mutta silti se jäi vähän hitaaksi ja löysäksi. Paikka oli hyvä ja eka pysty ihan matala mutta näin tällä kertaa. Kakkos esteelle kävi täysin sama virhe mitä ekalla radalla, laukka ei vaihtunut.. Olisin toki voinut toisella yrityksellä johtaa sitä että Touko olisi jäänyt suoraan vasempaan laukkaan  mutta ei :D En saanut sitä vaihmaan vaan jäi ristilaukalle jonka ansiosta rysäytetiin kakkos esteeseen. Ja täysin sama tilanne tapahtu sillon korpilahdella viime kesänä kun en saanut sitä ristilaukalta vasempaan laukkaan! Ärsyttää kyllä niin suunnattomasti tällänen sähellys! No, siitä kuitenkin Touko hyppäsi kiltisti yli.. Siitä matka jatku kolmoselle joka meni ihan ok aika laakana hyppynä. Laukka ja meno parani mielestäni loppua kohden, pari hyppyä tuntu hyvältä ja terävältä, osa taas tuli vähän lähelle  mutta siitä kiltisti yli.
Touko on kyllä niin rehellinen ja kiltti<3
 Tälläisiä kisoja lisää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti