4.12.2015

Joulukuun treenitavoitteista ja kauden vikat kisat

Joulukuussa riittää kiirettä, annan myös Toukolle lomaa kuun lopussa ja saan itse rauhoittua joulun viettoon :) Pari viikkoa kuitenkin on aikaa treenata tiiviimmin ja ns paneutua heikoimpiin kohtiin.
Ajattelin treenata ainakin raviväistöjä -  ne on molemmille haasteellisia. Tänään sileellä tehtiin ihan perusjuttua ympyrällä, Touko oli kyllä ihan miellyttävä ratsastaa pahimpien alkuvirtojen purun jälkeen :) Se on saanut hierontaa ja hoitoa viikolla pariin otteeseen, sen hauis- ja olkalihasten kireys on helpottanut. Hain tänään tasaisuutta ja rentoa menoa, alkuun laukkailin kevyessä istunnassa maneesia ympäri, jonka jälkeen työstin ympyrällä laukkaa hieman ympyrää pienentäen ja suurentaen. Lopuksi jumpattiin pidemmällä kaulalla kaarteita sekä muutamia väistöjä edes takas. Täytyykin seuraavaksi nostaa jalustimet ylös ja mennä käännöksiä ja takaosanväistöjä, niistä saa ainakin vatsalihakset kipeäksi! :D Eli joulukuun tavoitteena kehtittää väistöjä ja sivulle vieviä teitä. Ylläpitää kuntoa, maastoilla ja estejumppailla pitkillä sarjoilla.
Sunnuntaina menen ratatreeni estetunnille Korpilahdelle, siitä ehkä luvassa materiaalia.
Ja ihanaa tänään pääsen Himokselle kuuntelemaan Juha Tapio, niin kivaa!

Vielä hieman kauden päätös kisoista, jotka olivat 22.11 Tampereella Niihamassa. Hypättiin kaksi "aika " luokka arv. A.2.0, metri ja kymppi.
Heppa oli ekalla radalla hidas, en ratsastanut tarpeeksi eteen josta seurasi 1 aikavirhe, oltiin sij. 17/32. Toisella radalla meno oli parempi, laukattiin eteen ja paikat osuivat paitsi yhdellä okseri - okseri suhteutetulla jäin pitämään liikaa jolloin ajauduttiin liian lähelle ja siitä yksi puomi. Lisäksi saatiin 3 aikavirhettä, ratsastin liian suuret tiet. Vaikka nämä harmittaa ja olisin voinut ratsastaa tarkemmin, jäi kuitenkin ihan hyvät fiilikset, tuli muutama kiva hyppy. Tästä odottavaisin mielin jatketaan ensivuoden haasteisiin. Lataan myöhemmin radat tänne kun ehdin, mun instagram tilille latasin lyhyen pätkän radoista.

linkki videoonMukavaa joulunodotusta kaikille :) 

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti