29.2.2016

Last Week Snaps Viikko 8 meni oikeen mukavissa tunnelmissa! Paljon tekemistä ja menoa paikasta toiseen, mutta siihen ollaan totuttu ;)  Vietin aikaa ystävien ja myös poikaystävän kanssa, hevostelua unohtamatta. Alkuviikon olin töissä ja keskiviikko menikin tallivuoroja tehdessä.
1. Torstaina suuntasin Jyväskylään rakkaan serkkuni luo, päästiin pitkästä aikaa juttelemaan ja vaihtaan kuulumisia! Tehtiin yhdessä ruokaa (pizzaa;D) ja illalla mentiin hauskoihin opiskelijabileisiin missä yö kului rattoisasti..
2. Perjantaina käytiin kaupungilla syömässä ravintola haraldissa, olin kyllä tyytyväinen annokseeni. Kierreltiin kauppoja myös, ihanaa tyttöjen aikaa<3
3. Lauantaina olin töissä. Illalla kuitenkin päädyttiin paikalliseen kuunteleen livebändiä, siellä nähtiin kivasti tuttuja :) Myöhään ei viitsitty olla koska seuraavan päivänä mulla oli estevalmennus Korpilahdella ja sen lisäksi aamutalli.
Ja muistutan että voitte seurata snapchatissa, sieltä mut löytää juliahyvatti. Siellä paljon heppasnäppejä luvassa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti