17.2.2016

Life lately..Mukavaa alkanutta viikoa kaikille :) Viime aikoina mun hevostouhuissa ei oo tapahtunut mitään kovin erityistä mistä voisin tänne kirjotella. Ihan perus ratsastusta, niistä ei videoitakaan nyt mutta ens viikolla ehkä päästään taas hyppytreeneihin josta laitan tännekkin jotain.
Viime perjantaina treenailtiin kunnolla ihan perus koulujuttuja. Yllätyin, sillä Touko oli erittäin hyvä alusta alkaen. Luulen että liinajuoksutus alkuun saattoi auttaa asiaa ja selkään mentäessä se oli hyvin vertynyt, sain tosi hyviä pätkiä laukassa sekä ravissa :) Myös kraniohoito on suuri apu ja sen jälkeen heppa onkin tosi irtonainen, kun suurimmat kireydet on poissa.

Kuvattiinkin viime tiistaina videolle kun se "hölkkäili" liinassa, meno oli kyllä välillä aika villiä. Ilo nähdä kun Touko on virkeä ja tykkää irrotella kai se on hyvän merkki :) Video siitä löytyy mun yt kanavalta. Linkki

Kuvia eilisen aamun maastoreissulta, niin upea keli!! Nyt on hyvä aika maastoilla hepoilla kunnolla kun luntakin vielä on :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti