29.2.2016

Estevalmennus Kinkkulassa

Sunnuntaina oltiin jälleen Oliver Karman treenissä. Valmennus alkoi kolmen jälkeen ja lopetettiin vasta ennen viittä. Välissä kyllä käveltiin ja hengähdettiin eli jaksettiin ihan hyvin loppuun asti ;D
Tammikuussa tuntui että Toukokin väsähti jo ennen tunnin loppua. Nyt muutenkin se tuntui energisemmältä ja teki kivoja hyppyjä!
Alkuun ratsastettiin kaarteita joissa piti aina vaihtaa suunta ja samalla taivutus, tein sitä Toukon kanssa käynti siirtymisen kanssa. Laukassa Oliver pyysi kääntämään etuosaa vähän sisälle ulkoavuilla, en olekkaan ennen sitä laukassa pyytänyt mutta tehosi hyvin.

Videon alkuun laitoin pätkiä verkkahypyistä pystylle joita mentiin tuttuun tapaan pitkällä lähestymisellä. Alkuun meni ihan kivasti ja sain rytmin. Myöhemmin ongelmaksi tuli hyvän ponnistuspaikan löytäminen, jäätiin liian kauas esteestä mutta Touko teki ratkaisun aina hypätä paikasta kuin paikasta. On se kyllä kiltti vaikka kuski ei tuokkaan sitä oikein.<3

Seuraavalla okserilla edelleen jäätiin aina vähän kauas ja Touko teki jättiloikkia. Avuksi Oliver laittoi puomin jolloin saatiin hyvä paikka. Myöhemmin tultiin koko kymmenen esteen rata. Sain paremman rytmin kuin viimeksi ja omasta mielestä meno oli tasaisempi. Viimeinen hyppy otettiin radan jälkeen vielä samaiselle okserille ilman apupuomia ja Touko teki hyvän terävän hypyn siihen :) Taas opittiin niin paljon uutta ja vähän tatsia ratatouhuun. Mun täytyy keskittyä omiin jalkoihin ja eteenkin polviin, joilla helposti tarraan kiinni satulasta. Siitä huomautettiin ja kun rentoutin koko reiden ja jalan on hevosen liikeratakin parempi.
On se kyllä vaikeaa. Maaliskuussa koitetaan päästä valmennukseen ennen ekoja kisoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti