12.5.2016

Fiiliksiä ja videota

Perjantaina aamupäivällä oltiin Toukon kanssa Katan estevalmennuksessa. Lämpötila oli varmaan lähelle hellerajan ja tuntui kyllä tosi kuumalta eteenkin kun mulla oli päällä neulepaita päällä :D Aamulla en tajunnut varautua kevyeempään paitaan.. Lämpöset kelit ja lehdet puihin tuli kyllä ihanan nopeesti!  Toukokin on päässyt jo laitumelle nauttiin vihreetä :)
 
Mentiin ihan perus sileetyöskentelyä alkuun, verryttelin itsenäisesti ravin ja laukan. Laukkaan lähes aina kevyessä istunnassa kenttää ympäri että Toukon lihakset vertyis hyvin. Sitten lähdettiin tuleen harjotusravissa pituushalkaisijaa puomeille joista piti tehdä kaksi volttikahdeksikkoa, pysähdys puomien väliin. Istuin taas alkuun niin vetelästi ja pitkin ohjin ettei menossa ollut tolkkua.
Hevosta piti asettaa ympyrän mukaiseen suuntaan, oikealle en meinannut saada sitä rehellisesti asettuun koko ympyrän ajan. Lopussa onnistuttiin ja saatiin muutama jokseenkin hyvä voltti. Sileetyöskentelyä sain videolle mutta harmi hypyille en saanut kuvaajaa. Kokonaisuudessaan esteet meni hyvin. Touko oli kivan pyöreä ja hyppäsi terävästi. Videolta kun katsoo niin laukka oli kyllä kamalan hidasta tossa alkuun, esteillä se oli kai vähän tahdikkaampi
Valmentaja sanoikin että esteillä ei ongelmaa, vaan opittavaa on paljon siinä miten ratsastan esteiden jälkeen ja väleissä. Kaiken kaikkiaan Touko oli kiva<3 tekee juuri niin kun kuski pyytää ja osaa.

Maanataina oltiin porukalla Pihliksen ihanilla reiteillä maastoilemassa! Pohjatkin on kunnostettu taas joten suosittelen kaikille sen tarjoamia käyttömahdollisuuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti