12.10.2015

Lyhyt katsaus viime kevääseen


Kerron täällä pintaraapaisun meidän viime kevään matkasta uusiin maisemiin.
Touko muutti Hämeenlinnaan Aulangolle helmikuun alussa, takaisin kotiin palattiin toukokuussa. Hevonen tuli mukanani Hämeenlinnaan, koska suoritin itse työssäoppimisen hotellissa viimeistellen opintoni :)
Kolme kuukautta erittäin opettavaista ja antoisaa aikaa Aulangon hienoissa puitteissa.
Pääsimme aivan upouuteen talliin, joka valmistui uuden maneesin rinnalle tammikuussa. Tallissa asui suurimmaksi osaksi nuoria projektihevosia, myös muutama yksityishevonen.
Alkuun jännitin sopeutuuko Touko ihan uuteen ympäristöön, suureen talliin. Kotitallimme on  rauhallinen ja kotoisa, vain pieni määrä hevosia.
Omalla tavallaan molemmat meistä molemmat viihtyy paremmin kuin hyvin pienessä viihtyisässä tallissa jossa on ihana tehdä ja harrastaa.Touko kotiutui kaikkeen nähden hyvin, se nautiskeli olkien päällä makoilusta ja teki tuttavuutta uusiin hevosystäviin. Sen tarhanaapurina olikin lauma varsoja kasvamassa, muutaman kerran satuin näkemään kun Touko leikki niiden kanssa ihan varsan lailla :D Muutenkin tälläsen sosiaalisen ja "kaikki käy" tyypin kanssa on ihana elää -  rakastan tätä hevosta todella. <3
Touko käviksessä :)

Olen hyvin kiitollinen ajasta, joka saatiin viettää Aulangon upeessa miljöössä - rikastutti kokemuksillaan, saatiin tarpeellista treeniä ja kuntoa kesän kisoihin. Kaiken kaikkiaan "reissu" meni hyvin alun vaikeuksista huolimatta.
Lisäksi Toukon ja mun välinen side tuntui vahvistuvan taas entisestään. Kaiken jälkeen huomasin hevosen luottavan muhun enemmän, löydettiin yhteinen sävel.

Tein lyhyen (puhelin laatuisen :D) koostevideon hetkistä Aulangolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti