26.10.2015

Rento viikonloppu

Viikonloppu kului mun osalta mukavasti reissussa. Olin Hämeenlinnassa ja lauantai-ilta vietettiin Tampereella. Teki kyllä hyvää saada pieni irtiotto arkeen, ja olla muuallakin kun kotitallilla hevosten parissa. Varsinkin kun syksy ja kesä on mennyt aika tiiviisti näissä hevostouhujen merkeissä. Hevosista en kuitenkaan kovin kauas päässyt, sillä käytiin katsomassa ystävän heppoja molempina päivinä ;P
Lähes kaikkina edellisvuosina kyseinen viikonloppu ollaan saatu viettää Helsingissä seuraten ratsastuksen huippu-urheilua - HIHS:ssa! 
Vaikken nyt päässyt nauttimaan Helsinki International Porsche Horse Showsta paikanpäälle, fiilistelimme kuitenkin kilpailuja tv:sta. Aina niin upeaa nähdä kauan odotettu Helsingin World Cup -osakilpailu. Ja aikaluokka GP:ssa nähtiin jälleen hienoa suomalaisratsastusta! :) 


Toukon viikonloppu meni myöskin rennosti, hän sai vaan olla pitkästä aikaa. Yleensä Touko kerää aika herkästi energiaa, eikä muutaman päivien vapaat sille sovi. Tänään maanantaina kun menin tallille, huomasin ettei se ollut moksiskaan parin päivän levosta - päinvastoin taisi tehdä sille hyvää vaan tarhailla muutama päivä ilman sen kummempia treenejä. Se oli ihanan pirteän ja reippaan oloinen verrattuna edellisviikkoon.
Meillä on onneksi ihanan isot hiekkapohjaiset tarhat sateista huolimatta. Niissä hevosten on mukava olla. Hyvät tarhat ja pidemmät tarhausajat ovat yksi syy miksi Touko ei ole edes jäykkä vapaan jälkeen, kun on tilaa liikkua ulkona. Se onkin sellanen palloilija, joka käppäilee tarhassa ympäriinsä. Sen tarhassa on myös oma mökki katos, missä se kyllä nykyään nököttää suurimman osan päivästä heinäverkon parissa :D


Puunauksen jälkeen ;D
Iltapäiväkävelyllä aurinkoisessa säässä.


Marraskuulle oon laittanu kalenteriin ylös muutamat kilvat... toiset jopa kouluaitojen sisällä! Eli tarkoituksena olis mennä myös koulukiemuroita Toukon kanssa. Saa nähdä uskaltaudutaanko me koitoksiin asti ;)
Tarhailua, kuva syyskuulta :)

Sain keskiviikkona e-kortin, nyt voin myös vetää traikkua! Pääsinkin heti harjoittelemaan vetoa heinäkuormalla, kun haimme Toukolle kuivapaaleja :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti