16.10.2015

Treenikuulumisia


Tällä viikolla hyppyjä ollaan otettu muutamaan kertaan. Tiistaina menin rataharjoitusta itsenäisesti, ihan matalalla korkeudella. Hain vain tarkkuutta, onnistuneita teitä ja rauhallista menoa.
Meillä on esteillä käytössä uusi suora kimblewick -kuolain. Luonnollisesti tuon kuolaimen kanssa Touko kuuntelee pidätteet  paremmin, ja saan nopeammin oman käden rennoksi. Tykkään kyllä käyttää tätä kuolainta, mutta toisaalta tykkään jatkaa hyppäämistä myös perus nivelellä, varsinkin silloin kun esteet pysyvät pieninä.
Torstaina oli Katan estevalmennus. Radasta ensimmäinen tehtävä oli jumppis ravilähestymisellä; puomi - ristikko, askel ja okseri. Tämän jälkeen jatkettiin muutamalle linjalle. Harmi kun en saanut valmennusta videolle, olisin halunnut nähdä hypyt okserilla, Touko hyppäsi pyöreästi ja hienosti takaa. Jumppasarjat on huippuja eteenkin meille - hevonen ponnistaa kunnolla ja saa voimaa. Hyppyihin lähden automaattisesti mukaan paremmin ja niissä on helpompi olla, kun hevonen hyppää oikein :)

Perjantaina liikutin Toukon aamulla. Pyörittiin kentällä, koitin saada takajalat aktivoituun siirtymisten ja väistöjen avulla. Se olikin ihan hyvän tuntuinen, pyöreä ja rento vaikka eilen oli rankempi treeni :) Iltapäivällä Touko hoidetaan kraniosakraali- ja akupunktiohoidolla. Näistä hoitomuodoista ollaan saatu todella hyvä vaikutus, suosittelen lämpimästi! Myös itse pääsen hoidettavaksi tänään :P Hoidon jälkeen hevonen lepää kaksi päivää, jonka jälkeen kevyesti paluu liikuntaan.Skarppina heti aamusta :DSyksyn viimesiä laidunhetkiä :)2 kommenttia:

  1. Hei hauskaa kun olet alkanut pitää blogia! Jäänkin täältä takavasemmalta seurailemaan teidän puuhia. Tosi kiva juttu, että Toukon kanssa menee hyvin!

    T. Sini (se Antin Sini)

    VastaaPoista